Kako mogu izbrisati profil kupca?
Ovaj članak je vodič korak po korak o uklanjanju korisničkog profila iz Fixably.
- Bilješke o izdanju
- Nedavno objavljene značajke
- Početak rada
- Upravljanje narudžbama
- Upravljanje zaposlenicima
- Upravljanje kupcima
- Portal za korisnike
- Automatizacije
- Upravljanje zalihama
- Fakturiranje
- Izvještavanje
- Prilagođena polja
- Integracije
- GSX
- Cjenici
- Pošiljke
- Ugovori o uslugama
- Konfiguriranje vašeg okruženja
- Zahtjevi za dijelove
- Dolazna alokacija dijelova
- Rezervacija termina
Table of Contents
Brisanje novog korisnika
- Ako želite odmah obrisati profil Korisnika nakon što je kreiran, kliknite na gumb Obriši na dnu novog obrasca Korisnika.
Brisanje profila korisnika
- Iz Navigacijske bočne trake, odaberite Korisnike i zatim Korisnike.

- Pronađite korisnika kojeg želite obrisati.

- Iz Izbornika, kliknite Uredi.

- Profil Korisnika će se otvoriti.

- Pomaknite se do dna i kliknite Obriši kako biste trajno izbrisali profil Korisnika.

- Pojavit će se dijalog koji vas pita da potvrdite želite li obrisati profil Korisnika.

- Kliknite U redu da nastavite. Ako ne želite obrisati profil Korisnika, kliknite Otkaži.
- Ako je uspješno, pojavit će se obavijest koja potvrđuje da je Korisnik obrisan.