Jak usunąć profil klienta?
Ten artykuł jest przewodnikiem krok po kroku na temat usuwania profilu Klienta z Fixably.
- Informacje o wydaniu
- Nowo wydane funkcje
- Pierwsze kroki
- Zarządzanie zlecenia
- Role i uprawnienia
- Zarządzanie pracownikami
- Zarządzanie klientami
- Portal Klienta
- Automatyzacje
- Zarządzanie zapasami
- Fakturowanie
- Raportowanie
- Pola niestandardowe
- Integracje
- Prośby o części
- GSX
- Cenniki
- Wysyłki
- Umowy serwisowe
- Konfigurowanie środowiska
- Przydział części przychodzących
- Rezerwacja wizyt
Table of Contents
Usuwanie nowo utworzonego klienta
- Jeśli chcesz usunąć profil Klienta zaraz po jego utworzeniu, kliknij przycisk Usuń na dole nowego formularza Klienta.
Usuwanie profilu klienta
- Z Paska nawigacyjnego wybierz Użytkowników, a następnie Klientów.

- Zlokalizuj klienta, którego chcesz usunąć.

- Z menu Zębatka kliknij Edytuj.

- Otworzy się profil Klienta.

- Przewiń na dół i kliknij Usuń, aby trwale usunąć profil Klienta.

- Pojawi się okno dialogowe z prośbą o potwierdzenie, że chcesz usunąć profil Klienta.

- Kliknij Ok, aby kontynuować. Jeśli nie chcesz usunąć profilu Klienta, kliknij Anuluj.
- Jeśli operacja zakończy się sukcesem, pojawi się powiadomienie potwierdzające, że Klient został usunięty.